(20)

Vogelman

audioboek en e-book


Vogelman is het eerste deel van de zenuwslopend spannende thrillerserie van Mo Hayder over rechercheur Jack Caffery, die in dit boek een zware moordzaak probeert op te lossen.

Vijf vrouwen worden ritueel vermoord aangetroffen op een braakliggend terrein in Londen. Onderzoek wijst uit dat de slachtoffers een vreemd en weerzinwekkend detail gemeen hebben. Rechercheur Jack Caffery realiseert zich dat hij op het spoor is van het gevaarlijkste soort misdadiger dat we kennen. Daarom is hij vastbesloten iedere mogelijkheid die de moderne forensische wetenschap biedt aan te grijpen in zijn jacht op de dader.

Maar Jack weet ook dat de tijd beperkt is: de sadistische moordenaar kan elk moment zijn volgende slachtoffer eisen...


Verteller: Kevin Hassing
Duurtijd:

4.2

20 beoordelingen

Anoniem

10-6-2022

Spannend

H.A.H.

7-10-2021

Teveel gevloek en gescheld

Inge

8-8-2021

Dit was mijn eerste boek van Mo Hayder. Al veel goeds over gehoord en deze als luisterboek gelezen. Gruwelijk goed. Wow wat een goede auteur. Het plot is dan wellicht niet bijzonder origineel (serial killer veerkracht en vermoord prostituees) maar de manier de manier van vertellen is echt goed. Zeker niet voor tere zieltjes meer voor mensen met een sterke maag. Hoe de misdaden beschreven worden is soms gruwelijk en erg visueel. Dus daar niet je wel tegen kunnen. Er komen veel personages in voor maar bij bijna allen krijg je een goed beeld voorgeschoteld. Goed uitgewerkt. Jack Cafferey is een rechercheur die zelf ook het 1 en ander in zijn leven voor zijn kiezen heeft gekregen en nog steeds krijgt. Een trauma uit zijn jeugd en ook de moeizame relatie met zijn vriendin. Ik ga dus zeker meer lezen van deze sterren. 4.5 sterren